50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

Cena: 36,95 zł

darmowa dostawa, wysyłka gratis

Dostępność: Brak w magazynie!

AM_9788388108341

Dodaj do listy życzeń

`Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych.`
(ze Wstępu)
Format16,5x21 cm
Rodzaj oprawybroszurowa
Liczba stron128
Wymiary

Napisz swoją opinię

Napisz swoją opinię

POWIĄZANE PRODUKTY